Νέα

Τουριστικές Επιχειρήσεις στο Διαδίκτυο. Πλοήγηση στο μέλλον

Η σύγχρονη αγορά δεν βρίσκεται στους δρόμους και στις πλατείες, αλλά στον απέραντο κόσμο του διαδικτύου. Και η σύγχρονη διαφήμιση δεν γίνεται με φυλλάδια αλλά είναι απαραίτητο το Web Marketing.

Ως εκ τούτου μια σύγχρονη επιχείρηση «υπάρχει» στο βαθμό που «φαίνεται» στο διαδίκτυο.

Ειδικά για μια τουριστική επιχείρηση οι προκλήσεις για την παρουσία στο διαδίκτυο είναι ακόμα μεγαλύτερες. Οι τουριστικές επιχειρήσεις απευθύνονται κατεξοχήν σε πολίτες από όλον τον κόσμο, στην παγκόσμια αγορά για να προωθήσουν το τουριστικό τους προϊόν. Επιπλέον, απευθύνονται κατά κύριο λόγο σε πολίτες που έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν, είναι συνήθως μορφωμένοι και εξαιρετικά εξοικειωμένοι με τη χρήση του διαδικτύου, τα εργαλεία και τις πλατφόρμες αναζήτησης, αγοράς ή ενοικίασης τουριστικού προϊόντος.

Η σύγχρονη διαδικτυακή παρουσία είναι το Α και το Ω για το σύγχρονο μάρκετινγκ μιας τουριστικής επιχείρησης!

Η ημερίδα που διοργανώνει η WebInTourism και ο Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Ελλάδας, αφορά γνώσεις και δεξιότητες γύρω από τις βασικές θεματικές που αφορούν τη διαδικτυακή παρουσία μιας τουριστικής επιχείρησης και ένα σύγχρονο web marketing, όπως:

  • Email Marketing Καμπάνιες mail και ενημερωτικά / διαφημιστικά newsletter. Η σημασία τους στην ανάπτυξη μιας επιχείρησης.
  • Κατασκευή Ιστοσελίδας. Tips και συμβουλές για καλύτερη δυνατή προβολή της επιχείρησης μέσα από μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.
  • SEO, Search Engine Optimization. Η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας ως προς τα αποτελέσματα σε αναζητήσεις στις μηχανές αναζήτησης. Πώς θα ανεβάσουμε την ιστοσελίδα μας, στην 1η σελίδα στην Google.
  • Social Media Marketing Χρήση του Facebook, του Instagram και του Youtube στην προβολή μιας επιχείρησης. Ανάπτυξη online brand.
  • Διαφημιστικές Καμπάνιες σε Google Adwords, Youtube, Facebook & Instagram. Δημιουργία κοινού (audience) και διαφημίσεων σε Google, Youtube, Facebook & Instagram.

Η ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018, είναι ανοιχτή μόνο για τα μέλη του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Ελλάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *