Νέα

Συμμετέχουμε στην Photovision 2022

Η Web Progress θα λάβει μέρος στην 14η PHOTOVISION που αποτελεί τη μεγαλύτερη και εγκυρότερη έκθεση για τη φωτογραφία, το βίντεο, την εκτύπωση και τις εφαρμογές τους σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η 14η PHOTOVISION | The Day After, που θα πραγματοποιηθεί 8 – 10 Απριλίου 2022 στο Εκθεσιακό Κέντρο «Κλειστό Π. Φαλήρου» (πρώην Tae Kwon Do), συνδιοργανώνεται από το περιοδικό ΦΩΤΟγράφος και την εταιρεία Be-Best ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ.

Η 14η διοργάνωση της Photovision 2022, η σημαντική έκθεση για την φωτογραφία το βίντεο και τις εφαρμογές τους στην Ελλάδα, φιλοδοξεί να αναδείξει και να υποστηρίξει όλες τις εξελίξεις του κλάδου, με έμφαση στην εξωστρέφεια, στην καινοτομία και στην ανάδειξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

Σας περιμένουμε στο Περίπτερο με αριθμό J3 για να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας στη νέα εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρξει παρουσίαση / event της Web Progress με θέμα “Χρήση του Digital Marketing για την ψηφιακή ενίσχυση μιας επιχείρησης με φωτογραφικά προϊόντα και υπηρεσίες”.

Κλείστε το ραντεβού μαζί μας στην έκθεση Photovision 2022 μέσα από την παρακάτω φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος της Web Progress θα επικοινωνήσει μαζί σας για την επιβεβαίωση του ραντεβού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *