Νέα

Online Gift Vouchers για το e-shop σας!

Οι ηλεκτρονικές / ψηφιακές δωροεπιταγές (gift vouchers) είναι μια ψηφιακή μορφή της παραδοσιακής δωροεπιταγής. Στην εποχή που όλα ψηφιοποιούνται οι παραδοσιακές δωροεπιταγές έδωσαν τη θέση τους στις ψηφιακές.

Οι δωροεπιταγές (gift vouchers) προσφέρουν ευελιξία, καθώς μπορούν να εξαργυρωθούν αποκλειστικά online, παρέχοντας στους πελάτες σας τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μια ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρετε στο e-shop. Με αυτόν τον τρόπο, το e-shop γίνεται ο απόλυτος προορισμός για προσωπικές αγορές και δώρα. Το να προσφέρετε δωροεπιταγές μέσω του e-shop σας δεν είναι απλώς μια πρόσθετη επιλογή, αλλά μια στρατηγική κίνηση που μπορεί να ενισχύσει τις πωλήσεις και να προσφέρει ευκολία στους πελάτες σας.

Λειτουργούν με αρκετά εύκολο τρόπο: Ο πελάτης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος αγοράζει μια δωροεπιταγή με συγκεκριμένο ποσό και με συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης η οποία αποστέλλεται αυτόματα στον φίλο / φίλη που θέλει να την δώσει.

Δώστε τη δυνατότητα στους πελάτες σας να αγοράσουν δωροεπιταγές (gift vouchers) από το e-shop σας για να τις προσφέρουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Στη Web Progress προσφέρουμε ένα σύνολο εξειδικευμένων λειτουργιών, όπως επιλογές σχεδίασης και ασφαλείς τρόπους πληρωμής, που καθιστούν τη διαδικασία αγοράς και χρήσης των δωροεπιταγών απλή και γρήγορη.

Τι προσφέρει:

  • Ευελιξία πελατών – Επιτρέπει στους πελάτες να αγοράζουν δωροεπιταγές (gift vouchers) όπως οποιοδήποτε άλλο προϊόν, να καθορίσουν την τιμή και να συντάξουν προσωπικά μηνύματα.
  • Συμβατότητα – Υποστηρίζεται από κάθε τύπου ηλεκτρονικό κατάστημα (π.χ. WooCommerce, open cart ), επιτρέποντας στους πελάτες να ελέγχουν το υπόλοιπο του κουπονιού τους από τη σελίδα ‘’Ο Λογαριασμός μου’’ και να εξαργυρώσουν το κουπόνι από τη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς.
  • Προγραμματισμός Παράδοσης – Επιτρέπει στους πελάτες να προγραμματίσουν πότε θα παραδοθεί μια δωροεπιταγή (gift vouchers).
  • Ενισχύστε την Επιχείρησή Σας – Αυξήστε τις πωλήσεις σας!

Συμπερασματικά, με τις δωροεπιταγές στο e-shop σας, προσφέρετε στους πελάτες σας μια πρωτοποριακή εμπειρία αγοράς, ενισχύοντας το brand σας. Στη Web Progress κάνουμε το διαδίκτυο να δουλέψει για την επιχείρησή σας, δημιουργώντας προηγμένες λύσεις που αντικατοπτρίζουν τις πιο σύγχρονες τάσεις στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *