Νέα

Σύστημα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης, Video Conferences και Υπηρεσίες Live Streaming

Οι πρόσφατες εξελίξεις με τον κορωνοϊό κάνουν ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη για δημιουργία και χρήση Συστημάτων Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης και Video Conferences, είτε μιλάμε για μικρές, είτε μιλάμε για μεγάλες επιχειρήσεις.

Η λειτουργία της επιχείρησής σας δεν μπορεί να σταματήσει, ειδικά αν μιλάμε για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολλές από τις λειτουργίες της μπορούν να αποκατασταθούν με τη χρήση ενός Συστήματος Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης ή με Video Conference / Online Meeting ή με μια μετάδοση μέσω Live Streaming.

Είναι πολλά τα είδη των επιχειρήσεων τα οποία χρειάζονται αυτές τις υπηρεσίες και είναι διάφορες οι λύσεις που προτείνουμε εμείς στην Web Progress και που μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τις υλοποιήσετε.

1. Αν είχατε διοργανώσει κάποιο συνέδριο ή κάποια ημερίδα ή απλά ένα event, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το ακυρώσετε.

Όλοι οι συμμετέχοντες, ακόμα κι αν πρόκειται για εκατοντάδες άτομα, μπορούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο ή την ημερίδα ή το event από το σπίτι τους, με ασφάλεια. Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε, με τη βοήθεια κάποιων ειδικών, είναι να μεταδώσετε αυτό το event μέσω Live Streaming χρησιμοποιώντας ειδικό επαγγελματικό εξοπλισμό που μπορούμε να σας παρέχουμε εμείς.

2. Αν η επιχείρησή σας είναι εκπαιδευτικός οργανισμός, όπως για παράδειγμα φροντιστήριο ή ιδιωτικό σχολείο ή κολλέγιο ή σχολή οδήγησης ή ένας οποιοσδήποτε οργανισμός που διοργανώνει μαθήματα ή σεμινάρια σε μια συνέχεια και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς ώστε να δημιουργήσουμε ένα Σύστημα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (LMS – Learning Management System) ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Με ένα τέτοιο σύστημα μπορείτε:

– Να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε τάξεις και μαθήματα.

– Να προσθέτετε εκπαιδευόμενους και εκπαιδευτές με διαφορετικά δικαιώματα διαχείρισης.

– Σε κάθε μάθημα να έχετε υπηρεσία chat, υπηρεσία Video Conference (όποτε θέλετε), υπηρεσία σύγχρονης προβολής και ανταλλαγής αρχείων, υπηρεσία ταυτόχρονης προβολής παρουσιάσεων, υπηρεσία ταυτόχρονης συγγραφής (από πολλούς χρήστες) εγγράφων Word ή υπολογιστικών φύλλων Excel.

– Σε κάθε μάθημα να βιντεοσκοπείτε το Video Conference.

3. Αν είστε μια επιχείρηση που διοργανώνετε σεμινάρια και events μη επαναλαμβανόμενα (που δεν έχουν δηλαδή την έννοια της σχολικής τάξης) μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις πιο πάνω υπηρεσίες. Σεμινάρια Λογιστικής, σεμινάρια Digital Marketing, σεμινάρια Τέχνης, σεμινάρια Πληροφορικής, σεμινάρια Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, σεμινάρια Yoga, σεμινάρια όλων των ειδών που μπορούν και πρέπει πλέον λόγω του κορωνοϊού να διοργανωθούν μέσω διαδικτύου με Video Conference.

Πάλι έχετε αντίστοιχες δυνατότητες ανταλλαγής αρχείων, προβολής παρουσιάσεων, κλπ.

4. Αν πάλι έχετε συλλέξει/δημιουργήσει υλικό με σημειώσεις, quiz και βίντεο, μπορούμε να κατασκευάσουμε για την επιχείρησή σας ένα ολοκληρωμένο σύστημα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (Learning Management System) βασισμένο στον τρόπο λειτουργίας του Udemy. Πραγματικά, έχετε σκεφτεί να λειτουργεί για την επιχείρησή σας ένα λογισμικό τύπου Udemy;

5. Ακόμα κι αν είστε μια επιχείρηση που δεν χρησιμοποιεί ή δεν θέλει να χρησιμοποιήσει ένα Σύστημα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης, αλλά λόγω του κορωνοϊού αρκετά στελέχη και εργαζόμενοι της επιχείρησής σας αναγκάζονται να δουλέψουν από το σπίτι, τότε μάλλον είναι μονόδρομος η χρήση ενός συστήματος Video Conference / Online Meeting.

Επίσης, αν μέσα στα μέτρα προφύλαξης περιλαμβάνεται και η μείωση των επαγγελματικών ραντεβού και των δια ζώσης συναντήσεων, έχετε σκεφτεί ότι για ένα χρονικό διάστημα αυτά είναι καλό να γίνονται Εξ Αποστάσεως;

Στη δύσκολη συγκυρία του κορωνοϊού, υπάρχει λύση.

Μην αφήνετε στην τύχη της την επιχείρησή σας. Μείνετε συνδεδεμένοι με τους πελάτες και τους εργαζόμενους της επιχείρησής σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103809279 ή μέσω mail στο info@webprogress.gr και ζητήστε προσφορά για Δημιουργία Συστήματος / Πλατφόρμας Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης ή για Video Conference / Υπηρεσίες Live Streaming.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *