Κατασκευή Ιστοσελίδας

Η κατασκευή ιστοσελίδας για ένα κατασκευαστικό ή τεχνικό γραφείο είναι στις ημέρες μας απαραίτητη. Ακόμα και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ψάχνουν στο Internet προκειμένου να βρουν πληροφορίες για τις υπηρεσίες που χρειάζονται. Εάν τρέξετε μια καμπάνια marketing θα εκπλαγείτε από το πόσο αποτελεσματική μπορεί να είναι, έχοντας κατάλληλη online παρουσία ως επιχείρηση. Ο ανταγωνισμός εδώ όπως και σε κάθε άλλο πλέον τομέα είναι μεγάλος και έτσι η ανάγκη για μια ιστοσελίδα που θα ξεχωρίζει και θα αναδεικνύει όλα τα δυνατά σημεία της επιχείρησης σας, γίνεται μεγαλύτερη.

website-mixanikos-teniko-grafeio
website-mixanikos-texniko-grafeio-2

Η Web Progress θα σχεδιάσει για εσάς μια μοναδική ιστοσελίδα βασισμένη στην φιλοσοφία της επιχείρησης σας. Λαμβάνουμε υπόψιν όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι πολύ σημαντικά για μια ιστοσελίδα κατασκευαστικού ή τεχνικού γραφείου και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της δικής σας εταιρείας.

Αφού σχεδιάσουμε ένα μοντέρνο και responsive website για την επιχείρηση σας θα πρέπει να φροντίσουμε για το ποιοτικό και κατάλληλο περιεχόμενο του. Με σωστό, ενδιαφέρον και πρωτότυπο περιεχόμενο πετυχαίνουμε καλύτερο SEO και συνεπώς καλύτερες θέσεις στα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην Google.

Περιεχόμενο Ιστοσελίδας και SEO

Πολλοί αναρωτιούνται τι περιεχόμενο μπορεί να έχει μια ιστοσελίδα κατασκευαστικού γραφείου, όμως οι επιλογές είναι αρκετές :

  • Portfolio, πρέπει να αποτελεί ξεχωριστό section στην ιστοσελίδας σας. Παρουσιάστε ολοκληρωμένες εργασίες σχετικές με τις υπηρεσίες που θέλετε να προωθήσετε μέσα από την ιστοσελίδα σας.
  • Φωτογραφίες με παραδείγματα “πριν και μετά” φωτογραφήστε όλη την διαδικασία από μια κατασκευή ή ανακαίνιση και παρουσιάστε την στους εν δυνάμει πελάτες σας.
  • Σελίδα “Σχετικά με εμάς”, ίσως είναι το δεύτερο ποίο σημαντικό section της ιστοσελίδας σας. Οι εν δυνάμει πελάτες σας θέλουν να μάθουν για εσάς όσο το δυνατόν περισσότερα. Δώστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα έργα που αναλαμβάνετε, περιγράψτε την εταιρεία σας, τονίστε την εμπειρία που έχετε, παρουσιάστε τους συνεργάτες σας.
  • Υπηρεσίες, αν η επιχείρηση σας παρέχει πολλών ειδών υπηρεσίες αφιερώστε μια σελίδα για την κάθε μία και δώστε αρκετές λεπτομέρειες.
  • Πληροφορίες Επικοινωνίας, τα στοιχεία επικοινωνίας πρέπει να είναι εμφανή και ξεκάθαρα. Συμπεριλάβετε φόρμα επικοινωνίας, email, τηλέφωνο και οτιδήποτε άλλο βοηθάει τους πιθανούς πελάτες σας να έρθουν σε επαφή μαζί σας.
  • Testimonials, ζητήστε από τους πελάτες σας να γράψουν λίγα λόγια για την δουλεία σας, αυτό θα βοηθήσει την ιστοσελίδα σας να φαίνεται πιο επαγγελματική και δημιουργεί αίσθημα εμπιστοσύνης στους πιθανούς πελάτες σας.
  • Blog, πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε περιεχόμενο που θα ενδιαφέρει τους χρήστες, θα βοηθήσει στο SEO και συνεπώς θα αυξήσει την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας.

Δείτε Σχετικό Portfolio