Έχετε δικηγορικό γραφείο;

Δείτε γιατί είναι σημαντική η δημιουργία Ιστοσελίδας.

Στη σημερινή εποχή η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων στην Ελλάδα έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας το στην καθημερινότητά τους. Ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς αναζητούν καθημερινά πληροφορίες και λύσεις μέσα από το διαδίκτυο.

Η κατασκευή ιστοσελίδας για ένα δικηγορικό γραφείο είναι στις ημέρες μας απαραίτητη.  Στην πραγματικότητα, η έναρξη της επαφής του δικηγορικού γραφείου με τους πελάτες αρχίζει με την αναζήτηση σε μια μηχανή αναζήτησης (συνήθως στην Google) . Αυτό σημαίνει ότι η ιστοσελίδα σας είναι συνήθως η πρώτη αλληλεπίδραση / επαφή που έχει ένας υποψήφιος πελάτης με τη δικηγορική σας εταιρεία. Για αυτό πρέπει να είστε σίγουροι ότι η ιστοσελίδα σας θα δημιουργήσει μια καλή πρώτη εντύπωση σε έναν δυνητικό πελάτη.

Στην ουσία το δικηγορικό σας γραφείο είναι ένα brand και είναι απαραίτητο να αντιπροσωπεύεται κατάλληλα στο διαδίκτυο. Το website σας είναι είναι ουσιαστικά μια σελίδα πωλήσεων 24/7 για τη δικηγορική σας εταιρεία, θα πρέπει να αντικατοπτρίζει τη δικηγορική σας επιχείρηση με κάθε τρόπο.

Ενδιαφέροντα στατιστικά: Ο όρος “δικηγορικό γραφείο” έχει  300-500 αναζητήσεις τον μήνα.

Σχεδιάζουμε την ιδανική Ιστοσελίδα για εσάς

Στην Web Progress μπορούμε να σχεδιάσουμε για εσάς μια μοναδική ιστοσελίδα βασισμένη στην φιλοσοφία του γραφείου σας. Λαμβάνουμε υπόψιν όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι πολύ σημαντικά για μια ιστοσελίδα δικηγορικού γραφείου και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του δικού σας γραφείου.

Αφού σχεδιάσουμε ένα μοντέρνο και responsive website για το γραφείο/εταιρεία σας θα πρέπει να φροντίσουμε για το ποιοτικό και κατάλληλο περιεχόμενο του. Με σωστό, ενδιαφέρον και πρωτότυπο περιεχόμενο πετυχαίνουμε καλύτερο SEO και συνεπώς καλύτερες θέσεις στα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην Google.

Περιεχόμενο Ιστοσελίδας και SEO

Η ιστοσελίδα σας πρόκειται να ενισχύσει την εικόνα της δικηγορικής σας εταιρείας. Έτσι, το περιεχόμενο παίζει σπουδαίο ρόλο. Τι θα μπορούσε λοιπόν να περιλαμβάνει μια πετυχημένη ιστοσελίδα δικηγορικού γραφείου;

Σελίδα “Σχετικά με εμάς”/ “Το γραφείο”, ένα από τα πιο σημαντικά sections της ιστοσελίδας σας. Οι εν δυνάμει πελάτες σας θέλουν να μάθουν για εσάς όσο το δυνατόν περισσότερα. Συμπεριλάβετε το βιογραφικό σας, τις σπουδές σας, αναφέρετε τι είδους υποθέσεις αναλαμβάνετε, περιγράψτε την εταιρεία σας, τονίστε την εμπειρία που έχετε, παρουσιάστε τους συνεργάτες σας.

Συνεργασίες,  παρουσιάστε υποθέσεις ή συνεργασίες σχετικές με τις υπηρεσίες που θέλετε να προωθήσετε μέσα από την ιστοσελίδα σας.

Φωτογραφίες του γραφείου σας, δική σας και των συνεργατών σας. Οι δυνητικοί πελάτες αισθάνονται εμπιστοσύνη όταν βλέπουν φωτογραφίες σας δηλαδή όταν βλέπουν ποιοι είναι αυτοί που θα εμπιστευτούν τις υποθέσεις τους.

Υπηρεσίες/Τομείς Ενασχόλησης, κάντε σαφές τι υπηρεσίες αναλαμβάνετε, αν ασχολείστε με διαφορετικά δίκαια αφιερώστε μια σελίδα για το κάθε ένα και δώστε αρκετές λεπτομέρειες.

Εξειδίκευση, αν ειδικεύεστε σε κάτι πιο συγκεκριμένο δώστε έμφαση με μια διαφορετική σελίδα για κάθε εξειδίκευση.

Πληροφορίες Επικοινωνίας, τα στοιχεία επικοινωνίας πρέπει να είναι εμφανή και ξεκάθαρα. Συμπεριλάβετε φόρμα επικοινωνίας, email, τηλέφωνο και οτιδήποτε άλλο βοηθάει τους πιθανούς πελάτες σας να έρθουν σε επαφή μαζί σας.

Testimonials, ζητήστε από τους πελάτες σας να γράψουν λίγα λόγια για την δουλεία σας, αυτό θα βοηθήσει την ιστοσελίδα σας να φαίνεται πιο επαγγελματική και δημιουργεί αίσθημα εμπιστοσύνης στους πιθανούς πελάτες σας.

Ενημερωτικά Άρθρα, πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε περιεχόμενο που θα ενδιαφέρει τους χρήστες, θα βοηθήσει στο SEO και συνεπώς θα αυξήσει την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο και γράψτε ένα άρθρο τον μήνα. Μπορείτε να γράψετε για διάφορα ζητήματα που προκαλούν το ενδιαφέρον όπως για παράδειγμα για μια υπόθεση που απασχόλησε τα ΜΜΕ, για κάτι που είναι στην επικαιρότητα και σχετίζεται με τις νομικές υπηρεσίες/συμβουλές, κλπ.

Click to call buttons, άμεσα και εύκολα οι πελάτες σας μπορούν να σας πάρουν τηλέφωνο ή να σας στείλουν e-mail.

Μαζί θα σχεδιάσουμε την ιδανική Ιστοσελίδα για εσάς