Νέα

Κατασκευή Ιστοσελίδας ή E-shop για Ζαχαροπλαστεία

Η ψηφιακή εποχή εξελίσσεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και τα νέα ψηφιακά εργαλεία που δίνουν στις επιχειρήσεις το περιθώριο να αυξήσουν πελατολόγιο και πωλήσεις.

Ο εποχή του Covid-19 έδειξε ξεκάθαρα ότι η παροχή πολλών υπηρεσιών αλλά και η πώληση προϊόντων, περνάει σε μια νέα φάση όπου κυριαρχεί πλέον το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Επιχειρήσεις που θα εναρμονιστούν στο νέο ψηφιακό περιβάλλον θα έχουν αρκετά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με επιχειρήσεις που θα μείνουν προσκολλημένες στους παλιούς παραδοσιακούς τρόπους προβολής και διαφήμισης.

Ειδικά στον κλάδο των ζαχαροπλαστείων υπάρχει ευνοϊκό έδαφος για όποια επιχείρηση θελήσει να αποκτήσεις μια πιο σύγχρονη ψηφιακή προβολή, είτε με την ύπαρξη και λειτουργία μιας ιστοσελίδας, είτε ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, είτε και με τη διαφήμιση μέσω Social Media ή Google Ads.

Σήμερα, η συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών αναζητούν προϊόντα και γευστικές επιλογές διαδικτυακά από το σπίτι τους.

Αρκετές φορες, η αναζήτηση μιας τούρτας γάμου ή βάπτισης ή μιας τούρτας γενεθλιων, γίνεται πρώτα και κύρια από το διαδίκτυο.

Πώς θα αυξήσετε τις πωλήσεις σας και το πελατολόγιό σας;

Η ύπαρξη ιστοσελίδας ή e-shop του ζαχαροπλαστείου σας αποτελεί την ψηφιακή βιτρίνα της επιχείρησης σας και σας παρέχει αρκετά πλεονεκτήματα, μεταξύ των οποίων τα παρακάτω:

 • Προβολή της επιχείρησης σας σε περιοχές πέραν της τοποθεσίας σας, αυξάνοντας το πελατολόγιο σας και την απήχηση σας.
 • Προβολή των προϊόντων αλλά και των υπηρεσιών που παρέχετε (π.χ. υπηρεσίες catering, γάμοι, βαπτίσεις, κλπ).
 • Στη περίπτωση κατασκευής e-shop δίνεται τη δυνατότητα στους πελάτες σας γρήγορα και εύκολα να απολαύσουν τα προϊόντα σας, παραγγέλνοντας online.
 • Σε μια εποχή που ο διαδικτυακός ανταγωνισμός στις μηχανές αναζήτησες στον χώρο των ζαχαροπλαστείων τώρα αρχίζει, εξασφαλίζετε τη δυναμική παρουσία της επιχείρησής σας με την εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών SEO για αναβαθμισμένη παρουσία σας στη Google.
 • Παροχή δυνατότητας “ασφαλών αγορών” στην εποχή του Covid-19.

Στη Web Progress σχεδιάζουμε την κατάλληλη ιστοσελίδας ή e-shop βασισμένη στο ύφος και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ζαχαροπλαστείου σας.

Με τη χρήση των πιο σύγχρονων εργαλείων του web design μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί, μια σύγχρονη και αποδοτική ιστοσελίδια ή e-shop  για την επιχείρηση σας, που να ανταποκρίνεται σε κάθε συσκευή και μέσο προβολής (mobile responsive).

Εγγυόμαστε για ένα άρτιο, πρωτότυπο και ενδιαφέρον περιεχόμενο που θα μας αποδώσει καλύτερο SEO και συνεπώς καλύτερες θέσεις στα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην Google.

Ποιο θα μπορούσε να είναι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας/-e-shop του ζαχαροπλαστείου σας;

 • Προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών σας σε διακριτές σελίδες, καθώς η κάθε υπηρεσία / δραστηριότητα έχει τη δική της βαρύτητα.
 • Προβολή των συνεργασιών και των έργων που έχετε αναλάβει. (πχ catering σε μια εταιρική εκδήλωση).
 • Προβολή της ιστορίας και της ταυτότητας της επιχείρησης σας.
 • Testimonials & Reviews (κριτικές πελατών), ζητήστε από τους πελάτες σας να γράψουν λίγα λόγια για την δουλεία σας. Αυτό θα βοηθήσει την ιστοσελίδα (ή το e-shop) σας να φαίνεται πιο επαγγελματική και δημιουργεί αίσθημα εμπιστοσύνης στους νέους πελάτες σας.
 • Η ύπαρξη blog, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε περιεχόμενο που θα ενδιαφέρει τους χρήστες, θα βοηθήσει στο SEO και συνεπώς θα αυξήσει την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας. Στο Blog θα μπορούσατε να εντάξετε συνταγές, gift ideas (προτάσεις δώρων, ανάλογα με τη γιορτή ή με την περίοδο), ανακοινώσεις για νέα προϊόντα ή για νέα σειρά προϊόντων ή για νέες συνεργασίες, κλπ.
 • Πληροφορίες Επικοινωνίας: Τα στοιχεία επικοινωνίας πρέπει να είναι εμφανή και ξεκάθαρα. Συμπεριλάβετε φόρμα επικοινωνίας, e-mail, τηλέφωνο και οτιδήποτε άλλο βοηθάει τους πιθανούς πελάτες σας να έρθουν σε επαφή μαζί σας.

Στην Web Progress κάνουμε το διαδίκτυο να δουλέψει για την επιχείρησή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103809279 ή στο info@webprogress.gr και ζητήστε προσφορά για κατασκευή ιστοσελίδας ή e-shop και προσφορά για υπηρεσίες Digital Marketing.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *