Νέα, Σεμινάρια

Workshop: Facebook για προχωρημένους

Ένα διασκεδαστικό και ευχάριστο workshop για κάθε επαγγελματία που θέλει να γνωρίσει τη χρήση των κοινωνικών δικτύων και συγκεκριμένα του Facebook.

Στο πρώτο μέρος του σεμιναρίου θα γίνει αναφορά στους τρόπους λειτουργίας των πιο διαδεδομένων social media που έχουμε στη διάθεσή μας σήμερα, για την προώθηση της επιχειρηματικότητας.

Μετά το διάλειμμα θα ασχοληθούμε αποκλειστικά και μόνο με το Facebook, όπου θα μάθουμε:

  • Πώς να δημιουργήσουμε με σωστό τρόπο μια επαγγελματική σελίδα,
  • Τι αλλαγές απαιτούνται να γίνουν σε μια υπάρχουσα σελίδα,
  • Πώς να διαχειριζόμαστε τις αναρτήσεις μας,
  • Πώς να τη διαφημίζουμε,
  • Πώς να δημιουργούμε εκδηλώσεις για να προσελκύσουμε νέους πελάτες,
  • Πώς να αποφασίζουμε τι ποσό και για πόσο διάστημα να επενδύσουμε σε διαφήμιση,
  • Πώς να διαβάζουμε τα αναλυτικά στοιχεία της πλατφόρμας και πολλά ακόμα μυστικά για μια επιτυχημένη επένδυση!

Το «Workshop Facebook για προχωρημένους» είναι μια συνεργασία μεταξύ της SIPA (www.sipa.gr) και της Web Progress (www.webprogress.gr), δυο εταιριών που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Διαδικτύου και έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα τη δυνατότητα σε πάνω από 600 άτομα να γνωρίσουν τα νέα εργαλεία που έχουμε στην εποχή μας για τη σύγχρονη επιχειρηματικότητα.

Η Σίλα Παπαδοπούλου, με πολύχρονη εμπειρία στην οπτική επικοινωνία και το design, θα παρουσιάσει στο πρώτο μέρος του σεμιναρίου διάφορες μεθόδους προσέγγισης των κοινωνικών δικτύων.

Ο Στάθης Κατσούλας, με εξαιρετικές εργασίες στο web developing και μακροχρόνια διδασκαλία στον τομέα της πληροφορικής, θα αναπτύξει στο δεύτερο μέρος προχωρημένες τεχνικές χρήσης του πιο διαδεδομένου μέσου δικτύωσης και διαφήμισης της εποχής μας για κάθε επαγγελματία που έχει στόχο την επιτυχία της επιχείρησής του.

Το «Workshop Facebook για προχωρημένους» θα πραγματοποιηθεί στις 22 Νοεμβρίου 2017 στο Cafe – Πολυχώρο «Αίτιον», Τζιραίων 8-10, Αθήνα και Ώρες 17:30 – 21:00.

Για την καλύτερη διεξαγωγή του σεμιναρίου χρειάζεται να έχετε μαζί σας το ηλεκτρονικό μέσον το οποίο χρησιμοποιείτε για να εργάζεστε πάνω στα social media: το laptop σας, το tablet ή το κινητό σας – αρκεί να είναι smartphone τελευταίας τεχνολογίας.

Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε να αποστείλετε e-mail στο info@sipa.gr ή στο info@webprogress.gr.

Για τηλεφωνική κράτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2105017085.

Το κόστος συμμετοχής είναι 40 ευρώ + ΦΠΑ.
Για κόστος συμμετοχής early booking είναι 35 ευρώ + ΦΠΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *