Νέα

Τα Drones αλλάζουν το Digital Marketing

Η δυνατότητα παραγωγής μοναδικών αλλά και οικονομικά προσιτών αεροφωτογραφιών είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους τα drones αλλάζουν το digital marketing.

Πολλές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, χρησιμοποιούν drones προκειμένου να προβάλουν όχι μόνο δραστηριότητες της επιχείρησης αλλά και τις ίδιες τις εγκαταστάσεις τους.

Για ποιο λόγο τα drones είναι δημοφιλή;

Η προβολή βίντεο με τη χρήση drone δίνει μια μοναδική εικόνα των παρεχόμενων υπηρεσιών, καθηλώνοντας τον πελάτη και προσφέροντάς του μοναδικό οπτικό υλικό.

Οι ειδικοί στο Digital Marketing γνωρίζουν ότι χάρη στα drones, μπορούν πλέον να προσφέρουν στο κοινό τους πρωτότυπο περιεχόμενο, που να δείχνει μια μοναδική θέα.

Ειδικά στον κλάδο του τουρισμού είναι πλέον κυρίαρχες οι εικόνες εντυπωσιακών τοπίων και οι εικόνες από διάφορα μέρη στον κόσμο με υπέροχη θέα.

Οι αεροφωτογραφίες ήταν κάποτε πολύ δαπανηρές και πραγματοποιούνταν κυρίως από ελικόπτερα και αερόστατα, τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει. Η εύκολη χρήση των drones έχει αλλάξει το digital marketing στον κλάδο των επιχειρήσεων.

Ποιοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα drone

Οποιαδήποτε επιχείρηση η οποία “παίζει” με την εικόνα των παρεχόμενων υπηρεσιών, μπορεί να χρησιμοποιήσει drone για να ενισχύσει το marketing της.

Στον κλάδο του τουρισμού ένα drone χρησιμοποιείται για να καταγράψει τις εγκαταστάσεις ενός ξενοδοχείου ή τις δραστηριότητες μια εταιρείας με sport activities.

Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να συγκριθεί με το να βλέπεις ένα βίντεο με  κάποιους να κάνουν αναρρίχηση ή ορειβασία ή σκι σε ένα βουνό ή να κάνουν καγιάκ κάτω από ένα καταρράκτη. Πλέον οι τουριστικές επιχειρήσεις μπορούν χρησιμοποιώντας αυτά τα συναρπαστικά video ως εργαλεία marketing να αυξήσουν το ενδιαφέρον με στόχο την αύξηση των πωλήσεων.

Ένας γάμος, ή μια βάπτιση, σήμερα σχεδόν υποχρεωτικά στη βιντεοσκόπηση και φωτογράφιση περιλαμβάνει λήψεις drone.

Η WebProgress έχει κάνει λήψη με drone για το Animal Kennels for Holidays, ένα ξενοδοχείο για ζώα. Για μια τέτοιους είδους επιχείρηση η ανάδειξη των εγκαταστάσεων παίζει σημαντικό ρόλο.

Μια εταιρεία μπορεί να δημιουργήσει ένα καταπληκτικό βίντεο για την προβολή των δραστηριοτήτων της επιχείρησης.

Μια εταιρεία Real Estate μπορεί να χρησιμοποιήσει τις λήψεις drone για να προωθήσει τα ακίνητα σε υποψηφίους αγοραστές, μια περιήγηση στο χώρο είναι πιο ελκυστική από απλές φωτογραφίες.

Κατασκευαστικές εταιρείες θα μπορούσαν επίσης, να εκμεταλλευτούν τα drones για να διαφημίσουν τις ολοκληρωμένες δουλειές τους, όχι μόνο για σκοπούς marketing αλλά και για την παρουσίαση portfoliο στην ιστοσελίδα τους.

Η λήψη φωτογραφιών και βίντεο με τη χρήση drone είναι πλέον πιο εύκολη από ποτέ.
Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με την Web Progress και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα κάνουν μοναδικές λήψεις για την επιχείρηση σας.

Πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι λήψεις από drone;

Σκεφτείτε μόνο, ότι αυτές τις λήψεις μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε όχι μόνο για να ανεβάσετε φωτογραφίες και βίντεο στην ιστοσελίδα της επιχείρησής σας αλλά και για να εμπλουτίσετε το περιεχόμενο στα Social Media και στις διαφημιστικές σας καμπάνιες.
Ένα βίντεο που έχει φτιαχτεί με drone μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια καμπάνια στο Youtube ή στο Facebook ή στο Instagram. Αυτή η καμπάνια μπορεί να είναι πολύ πιο αποδοτική. Η διαφήμιση με βίντεο έχει πολύ χαμηλότερο κόστος. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι κινεί περισσότερο το ενδιαφέρον των χρηστών internet συγκρινόμενη με μια απλή φωτογραφία ή post που διαφημίζεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *