Νέα, Σεμινάρια

Σεμινάριο SEO – πώς να ανεβάσετε την ιστοσελίδα σας στην 1η σελίδα αποτελεσμάτων της Google

Στο Σεμινάριο SEO που διοργανώνει η Web Progress θα μάθουμε πρακτικές βελτίωσης της ιστοσελίδας μας, στα αποτελέσματα αναζητήσεων στις μηχανές αναζήτησης.

Η δημιουργία μιας σύγχρονης και αποδοτικής ιστοσελίδας έχει σαν απαραίτητη προϋπόθεση πλέον το να δίνουμε προσοχή στο SEO (Search Engine Optimization) δηλαδή στην βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας ως προς τα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης.

Αν οι πελάτες σας αναζητώντας, όχι απλά τα brand name σας, αλλά μια ολόκληρη κατηγορία υπηρεσιών ή προϊόντων ή ακόμα και μια συγκεκριμένη υπηρεσία ή προϊόν, θέλετε να σας βρίσκουν στην πρώτη ή στη δεύτερη σελίδα των αποτελεσμάτων της Google και άλλων μηχανών αναζήτησης, τότε πρέπει να ασχοληθείτε με την βελτιστοποίηση SEO της ιστοσελίδας σας.

Στο σεμινάριο SEO που διοργανώνει η Web Progress θα μάθουμε όλα τα μυστικά των απαιτούμενων τεχνικών για την βελτιστοποίηση SEO.

  • Θα μάθουμε πώς λειτουργούν οι μηχανές αναζήτησης.
  • Θα δούμε συγκεριμένα σε πλατφόρμες όπως WordPress, Joomla, Opencart τον τρόπο με τον οποίο ανεβάζουμε την ιστοσελίδα μας στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης.
  • Θα αναλύσουμε τις δυνατότητες αλλά και τα μειονεκτήματα συγκεκριμένων plugins/πρόσθετων τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για την βελτιστοποίηση SEO.
  • Θα μάθουμε ποιο κείμενο είναι το κείμενο που ανεβάζει το SEO της ιστοσελίδας μας.
  • Θα δούμε ποιες πρακτικές έχουν ως αποτέλεσμα την πτώση του SEO αλλά και ποιες παλιές πρακτικές δεν πρέπει πλέον να χρησιμοποιούνται.
  • Θα δούμε τον τρόπο με τον οποίο δηλώνουμε την ιστοσελίδα μας σε εργαλεία της Google (Search Console, Googly My Business) αλλά και σε άλλες μηχανές αναζήτησης (Bing, Yahoo).
  • Θα δούμε συγκεκριμένα παραδείγματα για τον ρόλο που παίζουν οι εικόνες στο SEO της ιστοσελίδας μας.
  • Θα μάθουμε τα πάντα για την σχέση ανάμεσα στα Social Media και στο SEΟ της ιστοσελίδας μας.
  • Θα μάθουμε πώς να δημιουργούμε ένα κομμάτι blog, μέσα στην ιστοσελίδα μας, που θα έχει σαν στόχο την βελτιστοποίηση SEO.
  • Θα δούμε για ποιο λόγο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή το SEO για κινητές συσκευές αλλά και για την φωνητική αναζήτηση.

Το σεμινάριο SEO θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαΐου 2018, 11πμ – 5μμ, στο πολιτιστικό κέντρο Ρομάντσο BIOS (Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα).

Για την καλύτερη πρακτική σας εξάσκηση, προτείνουμε να έχετε μαζί σας κάποιο laptop.

Κόστος σεμιναρίου: 60€ + ΦΠΑ

Συμπληρώστε τα στοιχεία της παρακάτω φόρμας ώστε να κλείσετε θέση για το workshop.

Συμπληρώστε το e-mail σας ώστε να λαμβάνετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο νέα από την Web Progress σχετικά με το πρόγραμμα των σεμιναρίων αλλά και τις αναρτήσεις από το blog μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *