Ανάπτυξη εφαρμογών για συσκευές android & iOS συσκευές

Tα smartphones τείνουν να εξελιχθούν στη πρώτη επιλογή πρόσβασης στο διαδίκτυο για τους καταναλωτές, σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά δεδομένα.

Γι’ αυτό το λόγο, η κατασκευή ιστοσελίδας και e-shop είναι απαραίτητο να σχεδιάζονται με τρόπο ώστε να είναι εξίσου ευανάγνωστα από όλες τις οθόνες και ιδίως από τα κινητά.

Ωστόσο, για απαιτητικά projects, η ιδανικά προσαρμοσμένη περιήγηση από κινητά πραγματοποιείται μέσω εξειδικευμένων εφαρμογών για iOS και Android λογισμικά.

Αποκτώντας το δικό σας iPhone ή Android application αναβαθμίζετε την ψηφιακή εικόνα της επιχείρησης σας, ενώ παράλληλα βελτιώνεται και η εμπειρία περιήγησης του χρήστη που επισκέπτεται την ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Ο χρήστης εισπράττει το μέγιστο αποτέλεσμα όταν επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας από το smartphone του.

Ανάπτυξη εφαρμογών για Android

Το Android αποτελεί το πιο δημοφιλές λογισμικό σύστημα στα περισσότερα κινητά τηλέφωνα των μεγαλύτερων εταιρειών κατασκευής κινητών!

Γι’ αυτό το λόγο,  η προβολή της επιχείρησής σας στο Play Store με μια σύγχρονη mobile εφαρμογή είναι απαραίτητη καθώς ανοίγει τον ορίζοντα πρόσβαση σας σε νέους πελάτες να σας γνωρίσουν και να επιλέξουν τις υπηρεσίες σας.

Ανάπτυξη εφαρμογών για iOS

Το λογισμικό της Apple, το iOS, είναι επίσης ένα από τα δυνατότερα brand τόσο διεθνώς όσο και στην Ελλάδα.  Αποκτώντας τη δική σας εφαρμογή για iOS, εξασφαλίζετε τη παρουσία της επιχείρησης σας στο App Store της Αpple και αποκτάτε πρόσβαση σε ένα δυναμικό, αγοραστικό κοινό που ολοένα αυξάνεται.